Archieven: Drinks

De Mojito is een cocktail met rum, limoensap, rietsuiker, spuitwater en munt met veel ijs. Deze vindt, net als de meeste op rum gebaseerde cocktails, zijn oorsprong op Cuba. Mogelijk is het daar op de suikerplantages ontstaan. … Tegenwoordig is deMojito in het uitgaansleven vooral populair om zijn verfrissende smaak.

De Juni Bug of June Bug Annihilator is een tropische cocktail. Het bestaat uit een mengsel van Midori meloen likeur als basilicum, met modificaties van kokosnoot rum (zoals Malibu), Bananen likeur, Ananasap, en zoetzure. Het wordt met ijs geschud en lang gediend,

in een Collins glas, over ijs met optionele fruitgarnituur. Het is een smakelijke zoete en tropische drank, met een fel gele kleur.

25okt

Kip nuggets

De lekkerste van het noordelijk halfrond !
Geserveerd met sweet chili saus.
Een kipnugget is samengesteld uit een pasta van fijn gemarineerd kippenvlees en kippenhuid die wordt gehuld in beslag of broodkruimels voordat hij wordt bereid.
De kipnugget werd uitgevonden in de jaren vijftig door Robert C. Baker, hoogleraar levensmiddelentechnologie aan de Cornell-universiteit in de staat New York.

25okt

Pizza

Al feestend aan de bar kun je soms wel even wat te nassen nodig hebben, tijd voor pizza !

Desperados is een bier met toegevoegd tequila-aroma met een alcoholgehalte van 5,9% Vol.


Het Corona bier is een Mexicaanse biermerk van brouwerij Grupo Modelo. Vanaf 1 juni 2012 Belgisch.

HET WITBIER MET SAP VAN NATUURLIJKE ORIGINE

De zon is terug in ’t land, de korte rokjes zetten weer hun beste beentje voor en de parasols laten zich ook al van hun beste kant zien. Kortom: terrasjestijd, en dat vraagt meer dan ooit om een Hoegaarden